Contacteer ons
Sunny Ye

Telefoonnummer : 86-18858152705

WhatsApp : +8618858152705

Meer dehumidifiier toepassing van dehydrerende rotor

July 13, 2021

Typisch Dehydrerend de rotorontvochtigingstoestel van toepassingsgebieden

  • Ruimte en Luchtvaart:

Het wordt gebruikt om de vochtigheid van satelliet, ruimtevaartuigassemblage en testsgebied te controleren, en het wordt ook gebruikt in de ruimte van de gevechtsvliegtuigmotor, de tankcockpit en het munitiedepot.

  • Farmaceutische Industrie:

Samen met de implementatie van GMP authentificatie, is het zeer belangrijk om de hitte en de vochtigheid tijdens farmaceutische productie te controleren. ZL het reeksontvochtigingstoestel kan een goed milieu voor farmaceutische productie verstrekken om de goede kwaliteit van het product te houden.

  • Elektronische industrie:

Het wordt wijd gebruikt voor de vervaardiging van het precisieinstrument zoals elektronische componenten, astronavigationcomponent, lithiumbatterij enz. die strikte controle van vochtigheid vergt.

  • Chemische Vezelindustrie:

Gebruikt met harder, kan het het dauwpunt onder -40℃ maken om het drogende milieu voor HUISDIERENspaander in de chemische vezelfabriek te ontmoeten.

  • VoedselVerwerkende industrie:

Wegens de relatieve die vochtigheid van de lucht door de ZL-reeks wordt verwerkt is het ontvochtigingstoestel over het algemeen lager dan 10% en heeft de functie van DE-bacteriën, is het speciaal geschikt voor warmtegevoelige voedselproductie, zoals melkpoeder, dierlijke lijm, gekorrelde suiker enz., die normale temperatuur en lage vochtigheid vergt.

  • Pakhuis, Bibliotheek en Archieven:

In laag vochtigheidsmilieu, zullen de goederen, de boeken en de dossiers niet lange tijd beschadigd worden.